Rejser til Ayia Napa på Cypern – book online

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du mere end klar til at sætte dig på et fly og indtage varme, sydlige himmelstrøg i selskab med andre festglade unge? Så bør du overveje at booke en såkaldt ungdomsrejse – en ferierejse udelukkende forbeholdt unge mennesker som elsker at hygge og dyrke det sociale. Hvis dette lyder tillokkende kan du finde netop denne type rejse hos rejsearrangøren Uptours.

Hvordan foregår en ungdomsrejse med Uptours?

Når du booker en ungdomsrejse til Ayia Napa gennem det danske rejse bureau Uptours kan du være sikker på at du er i trygge hænder fra start til slut. Uptours står nemlig for alt det praktiske, lige fra du møder op i lufthavnen og til du atter er hjemme i Danmark efter en forhåbentlig fed og festlig ferie.

Uptours sørger for alt hvad der handler om logistisk planlægning og indlogering. Du vil blive transporteret sikkert og trygt mellem hotellet og lufthavnen. Du vil blive indlogeret på et af de skønneste hoteller i Ayia Napa – selvfølgelig med all inclusive, så du ikke skal tænke på hvor dit næste måltid skal komme fra.

image

Du behøver således ikke at forlade hotellets område medmindre det er for at deltage i nogle af de fede fester eller sjove aktiviteter på stranden. Og du slipper for at skulle ud og købe ind eller vaske tøj – det klarer hotellets personale.

Sikker og tryg på rejsen

En af de helt store fordele ved at booke en grupperejse med Uptours er at du altid kan få kontakt til de søde og dygtige rejseledere og guides, skulle der opstå problemer. Dette bidrager til trygheden på rejsen og giver dig mulighed for bedre at kunne nyde din ferie i fulde drag.

Du kan læse mere om Uptours, og booke din rejse til Ayia Napa på Cypern, Sunny Beach i Bulgarien eller den spanske stranddrøm Magaluf via hjemmesiden Uptours.dk.

Flere Nyheder