Nyd sommeren fra din altan

30 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af det bedste der findes, er at sidde og nyde solen om sommeren på ens altan. Det kan være med en kop kaffe eller med dagens morgen- eller aftensmad. Det kan også blot være at have altandørene åben og dermed nemmere kunne dufte vinden, solen og sommeren.

Da vores sommer er så kort og der er så få dage med sol og varme, er det noget der er ekstra værdsat. Du kan se flere eksempler på altandøre hos klarfönster.se.

Bor du i en lejlighed med altan er det begrænset, hvad du kan gøre for at ændre på dine altandøre. De skal som regel ligne de andre lejligheders.

Dubbel altandörr

Få mere glæde af din altan

Har du derimod et hus i flere etager, kan du selv vælge hvilken type døre du vil have. Det kunne f.eks. være at du vil udskifte din altandør til dobbelte altandøre. Fordelen ved at få dobbelte altandøre er at du nemmere kan komme ud på din altan og er i mange mennesker, kan i have et bord, der kan stå halvt inde og halvt ude.  

Er du i tvivl kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller glarmester. De har den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne råde dig. De kan ofte komme med nye ideer og forslag som du måske ikke selv havde tænkt på, eller var klar over var muligt.

Du kan også vælge at få glas i dine nye altandøre. Ved at få glas i bliver din bolig lysere og du kan sidde indendørs og kigge ud. Du har mulighed for at nyde din altan og himlen. Sætter du lys ud på din altan, kan det give en hel særlig stemning. 

Med altandøre er det også nemmere at få luftet ud, så du ikke får fugt og skimmelsvamp.

Flere Nyheder