Mangler du inspiration til nem hverdagsmad til hele ugen? Få den her

26 april 2019 Emilie Jacobsen
Mangler du inspiration til nem hverdagsmad til hele ugen? Få den her

I en travl hverdag er det rart, at du har forberedt mad til flere dage. Dermed behøver du ikke at tænke på at skulle i gang med at lave mad, når du kommer træt hjem fra arbejde. Det er virkelig med til at gøre en verden til forskel. Heldigvis er der mange retter, der er nemme at tilberede, og som bliver ved med at smage godt selv flere dage efter. 

En af de retter er for eksempel lasagne. Når du alligevel er i gang, kan du jo lige så godt lave portionen to eller tre gange så stor. Dermed er der til et par dage mere. Det tager ikke særlig meget længere tid at lave en større portion, men det gør en verden til forskel, når du kommer træt hjem fra arbejde. 

Har du ikke lige en god opskrift på lasagne, kan du heldigvis nemt finde den på nettet. Et af de steder, hvor de har virkelig mange gode opskrifter, er på dk-kogebogen.dk. Der kan du finde en opskrift stort set lige meget, hvilken form for ret du gerne vil lave. Dermed kan du hurtigt komme i gang. 

Der er også mange andre retter, der egner sig godt til at blive tilberedt til flere dage. Det kan for eksempel være pizza og frikadeller. Ved at lave flere hjemmelavede pizzaer kan I have til flere dage. Næste dag kan I tage de stykker, I kan spise og varme dem i ovnen. Pizzaen er også superlækker, hvis I mangler noget nemt til børnenes madpakker. 

Når du alligevel laver frikadeller, kan du lige så godt fordoble eller tredoble mængden af fars. Dermed kan du få lavet til flere dage. Hvis du ikke har tålmodighed til at stå og stege frikadellerne, kan du i stedet bage dem i ovnen. Det er med til at gøre, at det bliver endnu nemmere for dig at tilberede så mange. 

Flere Nyheder