Hvad kan du se fra din balkon?

17 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

En balkon kan jo være alt fra en meter eller mindre over jorden, til at den er ufattelig mange etager over jorden.

Der er jo hele boligkomplekser, hvor man har balkoner og altaner ved hver lejlighed, så man kan se den slags i alle retninger, som man kigger i, når man selv er i en lejlighed på i bygninger og ser ud.

Det er jo meget rart, at man lige kan komme lidt ud, hvor det ikke kan fikses ordentligt ved, at man bare åbner vinduet – man vil gerne helt ud.

I så fald kan en fransk altan også nogle gange være nok.

Det er jo ikke alle mennesker, der alle dage kan tage ud i det grønne: Vejret kan være dårligt, man er syg, eller man er blevet gangbesværet, så det ikke er let at komme ud af ens lejlighed og særligt langt væk.

balkon - terasse - altan

Det er med at nyde udsigten fra ens balkon

Men nogle gange handler det jo ikke om at komme ud, det er lige så meget det med, at man er lidt hævet over jorden, så man har en bedre udsigt og et overblik.

Her kan man så sidde og nyde vejret, eller man kan se mennesker have deres daglige gang under en, hvor de laver forskellige ting – og man kan hilse på dem, man kender!

Man ser omgivelserne forandre sig løbende, hvorfor man ikke skal tro, at man bliver træt af den udsigt, for der er ikke to dage, der er ens, hvorfor man altid kan opleve noget nyt at se på.

Og så er der jo også det med, at en udsigt fra en balkon kan være en hjemlig oplevelse, så man glæder sig til at komme hjem og slappe af udenfor, hvor man betragter og nyder det, som man kan se derfra på balkonen.

Flere Nyheder