En husblog fyldt med gode ideer

06 januar 2021 admin

Få syden til Danmark

Regnvejr, frostgrader og triste, kedelige hverdage. Minder det dig om noget? Måske en grå og kedelig mandag herhjemme i kolde Danmark? Bortset fra de 3 måneder om året, der selvfølgelig er lidt sol. Men ellers så lyder det vel egentlig meget godt som et klima, der kunne høre hjemme i Danmark?

Uanset hvad er det dog altid lovligt at drømme sig væk. Og hvad med ikke kun at drømme sig væk til varmere himmelstrøg, når vi nærmer os sommerferien og feriepengene skal bruges? Hvad med at skabe de eksotiske rammer hver dag i dit hjem? 

… med hjælp fra en husblog eller to

Især på for forskellige blogsites og internetsider, er der tonsvis af gode ideer til hvordan du skal skabe mere sommer og sol til tilværelsen herhjemme i Danmark. Et godt sted at starte kunne for eksempel være ved at inddrage lidt italienske sommervibes ind i dit køkken.

Først og fremmest kan du overveje at male tapetet i nogle mere sommerlige og varme farver. Du kan også bare finde noget tapet med blomster på, som giver dig en følelse af nærvær, sommer og varmere temperaturer. 

Derudover kan købe ternede duge at have liggende på bordet og eventuelt sørger for at køkkenet bugner af diverse pasta-arter, som kan give dig følelsen af Roms gader. 

Hav eventuelt en radio, som spiller alle de italienske sange, sørg for at have nok på vin og hav eventuelt forskellige kogebøger stående som kan give dig følelsen af de udenlandske midt i det kedelige danske. 

For nogle kan dette måske godt virke en lille smule overdrevet, men frygt ej! Det er nemlig også helt okay at sortere fra i ovenstående og eventuelt bare gå med den røde dug. Omvendt kan du også helt skrotte denne og udelukkende gå med musikken. Mulighederne er mange! 

Flere Nyheder