Det kan du få hjælp til af en elektriker

07 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

Det er ikke helt ufarligt at arbejde med el, og derfor bør man passe på, når man har noget, der skal laves. Hvis man ikke er helt klar over hvordan man skal gå til opgaven, så bør man hyre en professionel. Ikke kun for sikkerheden, men også for at sikre, at arbejdet laves ordentligt.

I dette indlæg vil du få et indblik i nogle af de opgaver, hvor du kan hyre en elektriker til at hjælpe dig.

Simple installationer

Uanset om det er fordi man ikke gider, eller fordi man ikke ved hvordan man gør. Så kan en elektriker hyres til at hjælpe med simple installationer. Det kan være alt fra at hænge en lampe op i stuen til at hænge et tv op. Disse installationer er ikke ulovlige at lave selv, men de kan være rare at få klaret af en elektriker.

image

Stort elektronik

Noget elektronik kræver mere strøm, og er derfor ikke så ligetil at koble til. En vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler skal eksempelvis bruge et kraftstik. Et stik, hvor der kører noget mere strøm igennem, end der gør i et normalt vægstik. Her kan det være en god idé at hyre en elektriker, da det kan være decideret farligt at arbejde med, hvis man ikke ved hvad man laver.

Find en god elektriker her: https://www.w-teknik.dk/el.aspx 

Installation af nye kabler og stik

Hvis man skal bruge nye stikkontakter eller have trukket ekstra kabler, så er det nødvendigt, at man hyrer en elektriker. Ikke kun fordi det kan være farligt, men også fordi det er påkrævet af loven. I Danmark er det ikke længere lovligt at lave elektriske installationer selv, da det kan give fatale følger, hvis man gør det forkert.

En forkert installation af en stikkontakt kan slå en ihjel igennem flere måder. Hvis der er en kortslutning kan man få stød, men det kan også potentielt sætte ild til huset.

Flere Nyheder